Cameră dublă

Beneficiind de un design elegant și confortabil, cele 20 de camere duble sunt sanctuare de liniște ce îmbină armonios luxul contemporan cu facilitățile moderne. Aceste camere vă vor învălui într-o atmosferă relaxantă și rafinată, oferindu-vă toate utilitățile necesare pentru un sejur de neuitat.

– Cablu tv
– Restaurant
– Bar
– Wi-Fi
– Grup sanitar propriu
– Grădină
– Terasă
– Loc de joacă
– Parcare gratuită

FĂ O REZERVARE

Junior Suite

Cu un design rafinat și spațios, cele 8 camere Junior Suite ale reprezintă adevărate refugii de lux, oferindu-vă o experiență deosebită și confort modern. Indiferent că sunteți în călătorie în familie sau în grup, aceste camerele Junior Suite vă vor învălui într-o atmosferă primitoare și vă vor oferi toate facilitățile necesare pentru o ședere memorabilă.

– Cablu tv
– Restaurant
– Bar
– Wi-Fi
– Grup sanitar propriu
– Grădină
– Terasă
– Loc de joacă
– Parcare gratuită

FĂ O REZERVARE

President Suite

Apartamentele President Suite reprezintă un adevărat paradis urban, combinând armonios eleganța și funcționalitatea. Acestea sunt concepute cu atenție la detalii și beneficiază de un design sofisticat, oferindu-vă un spațiu generos și confortabil. Apartamentele President Suite vă vor învălui într-o atmosferă unică și vă vor oferi toate facilitățile moderne necesare pentru a vă bucura de un sejur relaxant și revigorant.

– Cablu tv
– Restaurant
– Bar
– Wi-Fi
– Grup sanitar propriu
– Grădină
– Terasă
– Loc de joacă
– Parcare gratuită

FĂ O REZERVARE

Descoperă confortul și relaxarea la Hotel Ruia - Poiana Brașov!

Te întâmpinăm cu camere duble elegante, apartamente Junior Suite rafinate și suite prezidențiale excepționale pentru a transforma șederea ta într-o experiență memorabilă. Fă o rezervare acum și bucură-te de o atmosferă rafinată, la munte, în inima Poianei Brașov!

Vezi ofertele speciale

Vacanța ta de vis în Poiana Brașov

Indiferent dacă iți dorești să te bucuri de un weekend revigorant la munte sau vrei să petreci o vacanță în Poiana Brașov, Hotel Ruia te așteaptă într-o zonă liniștită, în mijlocul naturii, dar și aproape de pricipalele puncte de atracție din stațiune.

Facilități moderne

Descoperă o oază de relaxare la Hotel Ruia, cu saună, fitness, jacuzzi, loc de joacă și sală de conferințe, parcare gratuită, bucurându-te de o experiență completă și memorabilă.

Localizare ideală în mijlocul naturii

Situată la o altitudine de 1030 m, Poiana Brașov reprezintă principalul punct de atracție turistică montană din România.

Internet hi-speed wireless gratuit

Bucură-te de toate facilitățile moderne pe care le oferim. Ești în mijlocul naturii, dar poți fi conectat cu tehnologia zilei de astăzi.

Restaurant, terasă, bar

Bucură-te de momente delicioase la Hotel Ruia, cu un restaurant de 90 de locuri, o terasă încântătoare, o grădină pitorească, un foișor primitor și o zonă de grătar, oferindu-ți o experiență culinară de neuitat.