Agrement

Vara
Cu temperaturi cuprinse intre +10C si +28C, vara in Poiana Brasov ofera conditii ideale pentru plimbari in aer liber pe traseele montane din jurul statiunii, plimbari cu bicicleta, scuterul sau cu trasura. Centrul de Echitatie va sta la dispozitie cu o colectie de cai de rasa, iar pentru amatorii de sporturi dinamice, cele 5 terenuri de tenis, pista olimpica de atletism sau terenul de fotbal va asteapta sa va petreceti timpul liber si sa va mentineti in forma. De asemenea se pot inchiria ATV-uri si biciclete.

In circa 45 minute puteti ajunge in Scheii Brasovului, pe Drumul Vechi, o plimbare prin padure, care va duce in inima brasovului vechi.

Va recomandam principalele obiective ce pot fi vizitate in imprejurimile statiunii Poiana Brasov.

  • Bran-Moeciu – Vizita la Castelul Bran, plimbare cu trasura sau sania (iarna) pana la Moeciu, unde se serveste o masa traditionala intr-un ambient popular romanesc
  • Sinaia – Vizita la Castelul Peles
  • Brasov – Tur de oras cu vizita la Prima Scoala Romaneasca din Scheii Brasovului, Biserica Neagra, Centrul Vechi, Piata Sfatului, Muzeul Municipal, principalele artere comerciale
  • Vizitarea Cetatii Rasnov, Dino Park, Pestera Valea Cetatii
  • Bran-Moeciu – Vizita la Castelul Bran, plimbare cu trasura sau sania (iarna) pana la Moeciu, unde se serveste o masa traditionala intr-un ambient popular romanesc.
  • Sighisoara – Vizita la Castel si turul orasului medieval
  • Transferuri de si la aeroport

Iarna
Poiana Brasov este cea mai renumita statiune montana din Romania, situata la 12 km de Brasov, la o altitudine de 1030 m, ideala pentru petrecerea concediului de iarna. Cu cei aproape 60 km de domeniu schiabil si cele 12 partii de diverse grade de dificultate, Poiana Brasov este principala atractie a turistilor din Romania si una din marile atractii pentru turistii din strainatate. Atat pentru incepatori cat si pentru avansati cele 3 scoli de schi va stau la dispozitie cu instructori de schi si snowboard autorizati.

Domeniul de schi este deservit de 7 teleschiuri, 3 telecabine, dintre care una este o instalatie moderna cu o capacitate de 3000 persoane/ora, instalatie de nocturna si tunuri de zapada pe partia Bradul. Cu siguranta toate aceste atribute te fac sa-ti doresti sa te simti bine si sa te intorci cat mai repede aici.

Denumire Grad de dificultate Lungime (m)
Ruia Greu 540
Kanzel Greu 350
Sulinar Mediu 2241
Lupului Greu 2860
Sub Teleferic Greu 1000
Bradul Usor 458
Stadion Usor 300
Drumul Rosu Usor 3821

De asemenea in cadrul hotelului functioneaza un serviciu de inchiriere de echipament de schi: schiuri, snowboard-uri, bocanci, bete, precum si organizarea de grupe de schi si snowboard cu instructori de schi autorizati si cu experienta.


Relatii la receptia hotelului:
tel: 0268-262202 / 262046
fax: 0268-262 444
email: hotelruia@gmail.com