Servicii

Sala de conferinte si loc de joaca pentru copii
Hotelul Ruia este dotat cu o sala de conferinte moderna cu dotare standard: retro-proiector, video proiector, flip chart, white board, internet, TV/video. Cu o capacitate de 45 de locuri, acesta este locul potrivit pentru desfasurarea activitatilor informative. Complexul Ruia dispune de un loc de joaca pentru copii in gradina hotelului inconjurati de verdeata si multe jucarii. In timpul in care copii se joaca, parintii pot savura deplin concediul si serviciile oferite de hotelul nostru.

Sala de conferinte

Sauna, fitness, masaj, Jacuzzi

Restaurant si gradina pentru barbeque
Hotelul Ruia beneficiaza de un restaurant de 90 de locuri, cu bucatarie cu specific national si international, cu o bogata gama de preparate culinare. Amplasamentul si spatiul de care dispune il face ideal atat pentru organizarea de dineuri si de mese festive, cat si pentru sarbatorirea unor evenimente speciale. Restaurantul dispune de un salon spaniol si o terasa cu barbeque. Barul „Ruia” va ofera un sortiment bogat de bauturi alcoolice si nealcoolice, cocktailuri, gustari si patiserie proaspata, o ambianta vesela de vacanta.

Nou! Hotel Ruia va ofera focuri de tabara in gradina hotelului!

Hotel Ruia

Foc de tabara
Una din principalele atractii ale hotelului este si focul de tabara organizat in gradina. Atmosfera prietenoasa si speciala in jurul focului de tabara cu mititei cu mustar, frigarui, tuica fiarta si vin fiert. Acestea sunt ingrediente absolut necesare unei vacante perfecte la munte.

Barbeque Garden in curtea hotelului Ruia!

Hotel Ruia

Barbeque
Tot din aceasta vara puteti sa savurati un gratar in curtea hotelului Ruia la Barbeque Garden. O tentatie care-ti lasa gura apa!


Acceptam tichete de masa, tichete de vacanta si carduri Sodexo.
Tichete de vacanta, tichete de masa si carduri Sodex


Relatii la receptia hotelului:
tel: 0268-262202 / 262046
fax: 0268-262 444
email: hotelruia@gmail.com