Sală de conferințe și loc de joacă pentru copii

Hotelul Ruia este dotat cu o sală de conferințe modernă cu dotare standard: retro-proiector, video proiector, flip chart, white board, internet, TV/video. Cu o capacitate de 45 de locuri, acesta este locul potrivit pentru desfășurarea activităților informative. Complexul Ruia dispune de un loc de joacă pentru copii în gradina hotelului înconjurați de verdeață și multe jucării. În timpul în care copii se joacă, părinții pot savura deplin concediul și serviciile oferite de hotelul nostru.

Saună, fitness, masaj, Jacuzzi

Răsfățul și relaxarea te așteaptă la Hotelul Ruia în Poiana Brașov! Descoperă o oază de bunăstare cu saună, facilități de fitness, masaj și jacuzzi. Înconjurați de frumusețea munților, vei găsi liniștea și confortul de care ai nevoie pentru a te reîncărca complet.

Restaurant și grădină pentru barbeque

Descoperă experiența culinară desăvârșită la Hotelul Ruia! Cu un restaurant rafinat, cu o capacitate de 90 de locuri, bucură-te de o gastronomie excepțională ce îmbină savoarea specificului național și internațional. Fie că organizezi dineuri elegante sau evenimente festive, locația noastră oferă un cadru ideal pentru momente de neuitat. Cu un salon spaniol și o terasă încântătoare cu barbeque, vei fi captivat de atmosfera incitantă și de deliciile pregătite cu grijă de bucătarii noștri talentați. La barul „Ruia” te așteaptă o selecție bogată de băuturi fine, cocktailuri creativ concepute, precum și gustări și patiserie proaspătă, toate servite într-o ambianță plină de bucurie și relaxare, pregătită să-ți ofere o escapadă de neuitat.

Descoperă confortul și relaxarea la Hotel Ruia - Poiana Brașov!

Te întâmpinăm cu camere duble elegante, apartamente Junior Suite rafinate și suite prezidențiale excepționale pentru a transforma șederea ta într-o experiență memorabilă. Fă o rezervare acum și bucură-te de o atmosferă rafinată, la munte, în inima Poianei Brașov!

Vezi ofertele speciale

Vacanța ta de vis în Poiana Brașov

Indiferent dacă iți dorești să te bucuri de un weekend revigorant la munte sau vrei să petreci o vacanță în Poiana Brașov, Hotel Ruia te așteaptă într-o zonă liniștită, în mijlocul naturii, dar și aproape de pricipalele puncte de atracție din stațiune.

Facilități moderne

Descoperă o oază de relaxare la Hotel Ruia, cu saună, fitness, jacuzzi, loc de joacă și sală de conferințe, parcare gratuită, bucurându-te de o experiență completă și memorabilă.

Localizare ideală în mijlocul naturii

Situată la o altitudine de 1030 m, Poiana Brașov reprezintă principalul punct de atracție turistică montană din România.

Internet hi-speed wireless gratuit

Bucură-te de toate facilitățile moderne pe care le oferim. Ești în mijlocul naturii, dar poți fi conectat cu tehnologia zilei de astăzi.

Restaurant, terasă, bar

Bucură-te de momente delicioase la Hotel Ruia, cu un restaurant de 90 de locuri, o terasă încântătoare, o grădină pitorească, un foișor primitor și o zonă de grătar, oferindu-ți o experiență culinară de neuitat.